Tyger

Jag och min syster var nere i källaren igår och skulle plocka fram det som ska slängas när vi får en container här nästa helg och då hittade vi en hel soppåse med gamla dukar och gardiner och lite sånt vilket var grymt kul! Vi kollade igenom den och min syster plockade på sig en hel hög med tyger, själv tog jag bara en beige duk och en röd duk som var jäkligt stor! Hade tänkt sy tygpåsar av dom och ha garnerna i en av dom i alla fall. Ska försöka göra det imorrn, kanske ska sy ihop mitt sticketui då också när jag i så fall ändå har symaskinen framme. Glömde att göra det förra gången den var framme och jag sydde på kardborrband på en liten sak som jag inte kan berätta än vad det är eftersom man vet aldrig om den som ska få den kommer in här och ser det. =)

Ny design

Nu har jag äntligen fixat en snygg design till bloggen. Det är nog den snyggaste jag har gjort hitintills och jag hoppas att ni också tycker om den. =)

Projektet

Mitt lilla mormorsrute projekt är klart nu..eller i alla fall nästan, ska nog lägga till en sak till i alla fall. Bilder och ett avslöjande om vad det är kommer när allting är helt klart. =)

Mormorsrutor

Har virkat mormorsrutor hela dagen ungefär, ska sätta ihop dom till en sak som jag ska ge bort till min vän så jag vill inte avslöja vad det kommer att bli än. =)

Men jag håller på och virkar en hund också på frihand och än så länge ser den bra ut. =) Måste dock ha något tungt att fylla bakbenen med för annars blir den väldigt framtung. Det är ju trots allt roligast om den kan stå själv. =)

Stickar och virkar

Jag stickar och virkar om vartannat. =) Håller ju på med en spetssjal och jag är förhoppningsvis snart klar med andra delen vilket är den näst sista delen. Sen är det det sista och så är jag klar, hoppas bara att det inte har hunnit bli för varmt att använda den tills dess. Men det tror jag inte då jag förhoppningsvis har den klar inom några dagar. =D

Sen håller jag på att virka en hund också. Tycker att det går lite segt med kroppen bara men förhoppningsvis så får jag den också klar snart. =)

Det var allt jag hade att säga just nu, ha det bra!

Paus i virkandet

Det blev en ofrivillig paus i virkandet under förra veckan då jag flög på någon skum sjukdom som min syster smittade mig med och låg mer eller mindre deckad i några dagar. Hade ingen virklust då så min virkning blev liggandes men nu har jag plockat upp nålen och garnet igen och börjat virka. Det känns väldigt ovant måste jag säga. Det är nästan att det är jobbigt att virka men det tar nog inte lång tid innan jag är på banan igen så att säga. Håller på att virka en hund och kroppen är lite problematisk men med lite envishet så ska det nog bli bra till slut. =)

Har ingen bild att visa idag tyvärr men förhoppningsvis så blir jag snart klar med hunden och kan visa upp den för er. =)

Glad Påsk!

Hoppas att ni har haft en trevlig helg hitintills och att er resterande helg också blir trevlig! =)

Själv träffade jag en vän idag faktiskt, gick en promenad vilket var uppfriskande och på måndag kommer våra släktingar hit för att fira påsk med oss. =)

Jag har virkat några kycklingar till mamma som just nu sitter på lampan i köket.



Denna var den första jag virkade



Denna var den andra, har virkat en till men den bilden ligger fortfarande i min kamera. =)

Virkade dom utan mönster så det är därför dom ser olika ut, den tredje är lik den andra men ser inte riktigt likadan ut ändå. =)

Virkar ägg

Det är ju påsk och då passar det ju perfekt med virkade ägg..=) Det var mamma som ville ha några stycken att hänga lite varstans i lägenheten och mammas ord är ju min lag. ;P

RSS 2.0